Blachy


Blachy AlMg piekarskie i cukiernicze 2, 3 i 4 rantowe

Rodzaje Blach
Typ A cztery nie perforowane boki zagięte pod kątem 90°, obrzeża zawinięte, cztery narożniki spawane
Typ B trzy nie perforowane boki zagięte pod kątem 90°, jeden bok zagięty pod kątem 45°, obrzeża zawinięte, narożniki spawane
Typ C dwa boki zagięte pod kątem 45° lub 90°, ścianki boczne nie perforowane
Tyb D cztery nie perforowane boki zagięte pod kątem 90°, obrzeża zawinięte, wzmocnione prętem nierdzewnym
Typ E cztery boki zawinięte na półokrągło, narożniki ścięte po skosie

Rodzaje i wymiary blach
Blacha pełna
i perforowana
Blacha AlMg 3 - 4 rantowa gr. 1,5mm, 2,0mm 600x400, 580x390, 600x800, 580x780, 580x980, 750x900, 770x800
Blacha AlMg 2-rantowa gr.2,0mm do maszyn czyszczących 600x400, 580x390, 600x800, 580x780, 580x980
Blacha AlMg wzmocniona prętem nierdzewnym gr. 1,5mm 600x400, 580x390, 600x800, 580x780, 580x980, 750x900, 770x800
Blacha AlMg taca - ścięte narożniki 600x400, 580x390, 600x800, 580x780, 580x980
Blacha bagietkowa Blacha AlMg bagietkowa 4 lub 5 muld szer.6 cm, 8cm L 600, 580, 400, 390 600x400, 580x390
Blacha AlMg bagietkowa 6, 7, 8 lub 10, 12 muld szer.6cm, 8cm L 800, 780 600x800, 580x780, 580x980